O nama

Tim stručnjaka koji se vodi vizijom inovativnosti i održivog unapređenja!

Automatizovani sistemi su plod idelogije našeg tima - Biti u koraku sa najnovijom tehnologijom i korak ispred potreba potrošača.

Kompanija

O nama

Intelligent Wash implementira i instalira sisteme atomatskih robotskih perionica koje omogućavaju brzo i efikasno pranje beskontaktnom metodom.

Ko smo mi?

O našoj kompaniji

Oformili smo porfesionalan i inovativan razvojni tim koji ide u korak sa vremenom. Stalnim testiranjem novih stvari i primenom progresivnih tehnologija stvorili smo automatizovani sistem za pranje automobila sa besprekornim kvalitetom. Naš tim ljudi ima dugogodišnje iskustvo sa procesima u automatizacije i kreiranja jednostavnijeg i ekonomičnijeg rešenja. Znanje i iskustvo našeg tima omogućava nam da budemo nekoliko koraka ispred svake situacije i postanemo pioniri u industriji automatskih robotskih perionica u regionu.

Moto naše kompanije je:

We don’t just install equipment we make full self-service processes.

Brzo i odgovorno

Opremu isporučujemo u najkraćem roku, dok je instaliranje opreme brzo i efikasno, a zavisi od konfiguracije samog projekta.

O nama

Naša misija

Inspirisani potrebama korisnika, kreirali smo inovativan i robotizovan metod pranja automobila. Sistem koji je u potpunosti beskotaktan, brz i automatizovan, doprinosi efikasnijem i prijatnijem iskustvu za korisnika. Želimo da savremenom tehnologijom i konstatnim unapređenjima prepoznamo sve prilike koje mogu da olakšaju svakodnevne obaveze naših klijenata.

Naša vizija

Želimo da budemo deo okruženja koji inovativne tehnologije koristi u cilju razvoja ekonomičnijeg i odgovornijeg društva.

Proizvodnja, implementacija i servisiranje sistema za beskontaktno robotizovano automatsko pranje automobila. Oprema pogodna za implementaciju u auto servisima, autoperionicama, benzinskim pumpama i sl.

Copyright ©  2020 Intelligent Wash. Sva prava zadržana.