Golden boat

Beskontaktno robotizovano automatsko pranje automobila!

Vodeća svetska kompanija specializovana za razvoj mašina za pranje automobila.

Naš partner

Golden Boat

Golden Boat, formirana od mladog i stručnog tima, specializovana za razvoj mašina za pranje automobila. Predstavništvo kompanije nalazi se u obasti Wuxi, blizu Šangaja.

Risense grupacija

Kompanija posluje u okviru grupacije Risense iz Qingdao, i ujedno najveće kompanije specializovane za mašine za pranje automobila u Kini.

Risense je osnovana još daleke 1998. godine. Ovoliko iskustvo im je omogućilo titulu najveće kompanije za proizvodnju mašina za pranje vozila.

Do sada su razvili i proizveli šest sistema za pranje automobila koji su samo deo njihovog asortimana. Golden Boat proizvodi i mašine za pranje kamiona, autobusa i vozova.

Sada  Golden Boat  ima rukovodstvo sastavljeno od  inženjera, prodajno osoblje, uslužno osoblje koje broji više od 200 zaposlenih. Prostor fabrike je oko 30.000 kvadratnih metara. Poseduju tri velike radionice.

Risense
Golden Boat

Sertifikati

Kompanija poseduje sve potrebne sertifikate koji nam omogućavaju da legalno instaliramo opremu širom Evrope.

Golden Boat uspešno je prošla zahtevne evropske norme utemeljene standardima:

EN ISO 12100:2010

EN60204-1:2006-A1:200

Intelligent Wash - ekskluzivni distributer za Evropu

Na naše lično  zadovoljstvo  kompanija Intelligent Wash dobila je sertifikat za ekskluzivnog distributera na teritoriji evropskog kontinenta, čime nam je ukazana velika čast i poštovanje da budemo distributeri ovako velikoj kompaniji.

Na osnovu više od četrdeset godina napredne proizvodnje mašina za pranje automobila, kombinujući napredne tehnologije proizvoda u Evropi i Americi, Golden Boat je napredniji od svojih kolega već 15 godina. Sada imamo mogućnost proizvodnje opreme za pranje kao što su japanske mašine za pranje automobila u Evropi i američke mašine za pranje automobila.

Mi se razlikujemo od ostalih fabrika, a proizvodimo samo beskontaktnu  mašinu za pranje automobila ili rolover mašinu za pranje automobila. Goleden Boat  kompanija za pranje automobila je integrisani proizvođač specijalizovan za proizvodnju mašina za pranje automobila. Do sada smo razvili i proizveli šest serija mašina za pranje:

  1. Bezkontakntu mašinu za pranje automobila
  2. Rollover mašina za pranje automobila sa četkama
  3. Tunelska mašina za pranje automobila četkama
  4. Samoposlužna mašina za pranje automobila
  5. Automatski sistemi za pranje točkova

Golden Boat ima godišnju porizvodnju od 600 mašina, a u mogućnosti smo da proizvedemo 800 kompleta mašina.

Golden Boat

Više o kompaniji Golden Boat možete saznati na njihovoj zvaničnoj web stranici: https://www.autocarwashing.com/

Proizvodnja, implementacija i servisiranje sistema za beskontaktno robotizovano automatsko pranje automobila. Oprema pogodna za implementaciju u auto servisima, autoperionicama, benzinskim pumpama i sl.

Copyright ©  2020 Intelligent Wash. Sva prava zadržana.