Briga o korisnicima

Od poslovnog saveta do održivog biznisa

U okviru naše usluge obezbeđeni su i stručni saveti zasnovani na merljivim istraživanjima i podacima koji se sprovode isključivo za potrebe vašeg biznisa.

Briga o korisnicima

Saveti o poslovanju

Naš cilj je da se vaš posao razvija i raste. Zbog toga vam dostavljamo podatke sa kojima ćete lakše i preciznije odrediti lokaciju vašeg biznisa i predvideti njegov uspeh.

Stručno i tehničko savetovanje

Želimo da vam, zahvaljući našem iskustvu, pomognemo da unapredite svoje poslovanje i da vam pružamo sve tehničke savete pri pokretanju vašeg biznisa.

U cilju što održivijeg i dugoročnijeg poslovanja naš stručni tim deli sa vama svoje iskustvo kada je u pitanju i odabir savršene lokacije za vaše poslovanje.

Na početku procesa merimo frekventnost saobraćaja na mestu gde želite da instalirate našu opremu, kako biste mogli da predvidite i potencijalni rast vašeg poslovanja.

Takođe, ova usluga vam omogućava neometano planiranje vaših kapaciteta na određenim lokacijama.

PREVENTIVNO ODRŽAVANJE

U okviru strategije o održavanju sistema, saradnja sa našom kompanijom pruža vam uslugu preventivnog pregleda i kontrolisanja...

DALJINSKO ODRŽAVANJE

U svakom segmentu saradnje brinemo o vašem vremenu i novcu, zbog toga smo razvili sistem koji čuva vaše troškove i pružaju...

STRUČNE OBUKE I KURSEVI

Unapređenje vaše usluge podrazumeva i stručno unapređenje vašeg kadra, zbog toga nudimo obuke i kurseve za naše klijente...

Proizvodnja, implementacija i servisiranje sistema za beskontaktno robotizovano automatsko pranje automobila. Oprema pogodna za implementaciju u auto servisima, autoperionicama, benzinskim pumpama i sl.

Copyright ©  2020 Intelligent Wash. Sva prava zadržana.