Inteligentno rešenje

Naplatna stanica IW-PS01

Terminal za plaćanje je obezbeđen 24/7, proces je u potpunosti automatizovan i eliminiše potrebe ljudskog faktora.

Najnovija tehnologija

Naplatna stanica

Prilikom razvoja naplatne stanice uzeli smo u obzir sve detalje, kako bi klijent mogao jednostavno da plati usluge pranja bez napuštanja vozila jednostavim spuštanjem svog prozora automobila.

Sve je na dohvat ruke: odaberite program, platite, uzmite kusur i priznanicu!

Naplatna stanica će i vas i vaše klijente sačuvati od potencionalnog potkradanja od strane zaposlenih. Unaprediće vaše poslovanje time sto će vaš sitem biti samouslužan i omogućiće neometan rad 24/7.

Funkcionalnost naplatne stanice i mogućnosti

Naš sistem je kreiran sa ciljem da u potpunosti odgovara svim zahtevima klijenata i njihovim potrebama, te je izuzetno jednostavan za rukovanje, dok je operativnost prilagođena svim klimatskim uslovima.

Prihvata gotovinu

Naplatna stanica koristi risajkler za paprini novac, prihvata sve denominacije i omogućava podešavanje svih valuta u vašoj zemlji.

Povraćaj kusura

Uređaj je programiran tako da ne morate da vodite računa o sitnom novcu. Sistem poseduje opciju vraćanja potrebnog kusura klijentu.

Prihvata PayPass

Omogućeno plaćanje kreditnim karticama ili pametnim uređajima.

Uređaj podržava: Visa kartice, Mastercard, Maestro, American exspes, Apple pay, Samsung pay, Huawei pay Android pay.

Card reader

Ukoliko je slučaj da vaša kartica nema paypass, naplatna stanica ima ugrađen i čitač kartica sa čipom kao i magnetnom trakom.

Loyalty card

Sistem lojalnosti pruža vam opciju akomuliranja bodova koje naknadno možete iskoristiti za besplatno pranje. Usluga pogodna za Taksi, CarGo ili Uber.

Preuzmite besplatnu brošuru

Preuzmite besplatno brošuru u PDF formatu jednostavnim klikom na dugme "Preuzmi".

Tehničke mogućnosti

Ekran osetljiv na dodir

Touchscreen koji vas jednostavno i intuitivno vodi da sa lakoćom birate sve potrebne opcije poput načina plaćanja i tipa pranja vozila.

Outdoor

Naplatna stanica je radi u svim klimatskim uslovima, koristi opremu IP65 zaštiti, čime zadovoljava sve standarde za outdoor korišćenja.

Softver

Konstantnim unapređenjem sistema i radu na razvoju softvera omogućili smo da lako i u svakom trenutku pratite proces vašeg poslovanja.

Softversko praćenje sistema

  • Praćenje ključnih parametara vašeg poslovanje

    Broj transakcija, prihod...

  • Stanje u kasetama za povraćaj kusura

    Slanjem notifikacija o stanju novcanica za vracanje kusura kao i o all in kaseti kako biste znali kada treba da dopunite uređaj

  • Analiza vašeg poslovanja

    Na osnovu ovih podataka možete da donosite dalje odluke za vas biznis

Proizvodnja, implementacija i servisiranje sistema za beskontaktno robotizovano automatsko pranje automobila. Oprema pogodna za implementaciju u auto servisima, autoperionicama, benzinskim pumpama i sl.

Copyright ©  2020 Intelligent Wash. Sva prava zadržana.