Inteligentno rešenje

Naplatna stanica IW-PS02

Terminal za plaćanje je obezbeđen 24/7, proces je u potpunosti automatizovan i eliminiše potrebe ljudskog faktora.

Najnovija tehnologija

Naplatna stanica IW-PS02

Model IW02 je inovativno tehničko rešenje dizajnirano tako da odgovori na svaki zahtev klijenata prilikom korišćenja ugradne naplatne stanice.

Pristup prilikom izrade ovog modela podrazumevao je korišćenje napredna softverska i hardverska rešenja. Model prati standard izrade svih naših uređaja koji podrazumeva funkcionisanje u spoljnom okruženju i IP65 mehaničku zaštitu koja pruža neometanu upotrebu u svim vremenskim uslovima.

Funkcionalnost naplatne stanice i mogućnosti

Ovaj uređaj prilagođava se različitim okolnostima poput rada u autoperionicama, parkiralištima, dok je dizajn modela ispunjava sve zakonitosti intuitivnog i jednostavnog korišćenja.

Plaćanje gotovinom

Naplatna stanica ima jednostavan senzor za prihvatanje gotovog novca, prihvata sve denominacije i omogućava podešavanje svih valuta u vašoj zemlji.

Povraćaj kusura

Prilikom korišćenja opcije plaćanja gotovinom, korisnik ne mora da brine o pripremi tačnog iznosa, zato što model ima mogućnost povraćaja i sitnih novčanica, te vraća precizno kusur.

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Uređaj prihvata platne kartice prema standardu ALL IN ONE. Cilj je da na jednom uređaju korisnik ima mogućnost da koristi sve opcije plaćanja platnom karticom, te poseduje PayPass, card reader kao i čitač kartica magnetnetnom trakom.

PLAĆANJE PAMETNIM TELEFONOM

Klijent može da izvrši plaćanje i uz pomoć pametnog telefona (smartphone). Za ovaj način plaćanja potrebno je da korisnik ima neku od mobile banking aplikacija. Svi uređaji su opremljeni NFC protokolima.

PLAĆANJE PAMETNIM SATOM

Prilikom korišćenja uređaja, klijent ima mogućnost plaćanja pametnim satom (smartwatch) različitih bredova (Apple Pay, Samsung Pay, Huawei Pay).

Prema uputstvima navedenim brendovima satova korisnik izvršava plaćanje na našim uređajima. Ovakav način plaćanja pomaže korisnicima da neometano vrše plaćanje ukoliko nemaju uz sebe pametni telefon ili novčanik.

PLAĆANJE QR KODOM

Naš uređaj prati sve standarde inovativne tehnologije i dizajna, te je on prvi uređaj na tržištu u čiji sistem je implementirana i opcija plaćanjem pomoću skeniranja QR koda.

Kornisnik ima mogućnost plaćanja pomoću skeniranja IPS, a sve što je potrebno je da ima neku od aplikacija Mobi banaka.

loyalty kartica

Sistem lojalnosti korisniku daje dodatnu vrednost u formi akumuliranja bodova. Ovi bodovi mogu naknadno da se iskoriste besplatno pranje. Ovakva usluga je sluga pogodna za profesionalne vozače i kompanije poput Taksija, CarGo-a ili Uber-a.

Preuzmite besplatnu brošuru

Preuzmite besplatno brošuru u PDF formatu jednostavnim klikom na dugme "Preuzmi".

Tehničke mogućnosti

Ekran osetljiv na dodir

Ekran je osetljiv na dodir (touchscreen), dok su opcije na ekranu dizajnirane tako da korisničko iskustvo bude jednostavno i lako.

Dizajn ekrana ima mogućnost prilagođavanja nameni naplatnih stanica, kao i estetskim potrebama klijenta.

MATERIJAL UREĐAJA

Osnova modela izrađena je kombinacijom nerđajućeg čelika i opala. Ovakav pristup omogućava apsolutnu zaštitu uređaja u spoljašnjim uslovima. Dizajn je urađen po standardima savremenih tehnoloških rešenja dok boja ima mogućnost da se prilagođava potrebi klijenta.

ŠTAMPANJE RAČUNA / ŽETONJERA

Prilikom plaćanja, uređaj izbacuje fiskalni račun kao dokument / dokaz o plaćanju. Proces fiskalizacije je u potpunosti u skladu sa pravnom regulativom i pruža klijentima dokaz o izvršenoj naplati.

Model IW-PS02 ima implementiranu opremu koja pruža mogućnost izdavanja žetona. Uređaj je potpunosti u skladu sa sistemom samouslužne autoperionice.

Softversko praćenje sistema

  • Praćenje ključnih parametara vašeg poslovanje

    Broj transakcija, prihod...

  • Stanje u kasetama za povraćaj kusura

    Slanjem notifikacija o stanju novcanica za vracanje kusura kao i o all in kaseti kako biste znali kada treba da dopunite uređaj

  • Analiza vašeg poslovanja

    Na osnovu ovih podataka možete da donosite dalje odluke za vas biznis

Proizvodnja, implementacija i servisiranje sistema za beskontaktno robotizovano automatsko pranje automobila. Oprema pogodna za implementaciju u auto servisima, autoperionicama, benzinskim pumpama i sl.

Copyright ©  2020 Intelligent Wash. Sva prava zadržana.